icon tele40s

Suna-ne!

+40 758 485 332

handshake

Email

venus.seniorhouse[at]gmail.com

Fa o Programare

Contacteaza-ne astazi!

VENUS SENIOR HOUSE

Acasă departe de casă !

 În inima județului Timiș, o perlă de grijă și respect pentru cei în vârstă strălucește sub numele de “Venus Senior House”.

venus 9
Play Video

DESCOPERA VENUS SENIOR HOUSE

Casa Venus Senior House este un cămin de bătrâni care are ca scop îngrijirea temeinică a rezidenților noștri. Astfel viață în căminul nostru sa fie mai ușoară decât în singurătatea propriei locuințe. Dorim sa oferim fiecărui rezident atenția, iubirea și grija de care aceștia au nevoie. Suntem aici pentru a îi asculta, înțelege si pentru a le fi alături. 

Venus Senior House este locul unde pune accentul pe calitate! Unde cel mai importat este rezidentul nostru. Astfel acordăm atenție atât nevoilor sufletești ale acestora, cât și nevoilor medicale.

Fie că este vorba despre părinți sau bunici cu toții dorim ca persoanele dragi care ne-au îndrumat în viață sa fie protejați și fericiți, iar Venus Senior House poate deveni a doua casă pentru cei dragi.

Percepem acest cămin de bătrâni ca pe o casă părintească unde condițiile, serviciile și personalul sa fie excepționale.

În inima județului Timiș, o perlă de grijă și respect pentru cei în vârstă strălucește sub numele de “Venus Senior House”. 

Acest azil pentru bătrâni își deschide porțile pentru a oferi un cămin cald, îngrijire de înaltă calitate și o comunitate plină de compasiune pentru rezidenții săi.

Denumirea “Venus Senior House” emană un sentiment de frumusețe și demnitate, reflectând în mod perfect angajamentul de a oferi bătrânilor un mediu în care se simt prețuiți și îngrijiți. Situat în mijlocul peisajului pitoresc al județului Timiș, această locație reprezintă mai mult decât doar un loc de trai; este un refugiu în care amintirile se îmbină cu îngrijirea atentă și unde zilele sunt petrecute în armonie și confort. 

Tur 360°

Spațiu pentru recreere și servire a mesei

Situat în mijlocul peisajului pitoresc al județului Timiș, această locație reprezintă mai mult decât doar un loc de trai; este un refugiu în care amintirile se îmbină cu îngrijirea atentă și unde zilele sunt petrecute în armonie și confort.
Play Video

Curte

Tur 360° Curte

Play Video